Blagdanski ugođaj

Najljepše božićne priče na zagrebačkim ulicama!

showbuzz DNEVNIK.hr

Jedinstveni projekt pod nazivom Božićna priča treću godinu zaredom na zagrebačke ulice donosi nezaboravni blagdanski ugođaj.

Lampice su upalili glumci Mila Elegović i Filip Juričić koji glumi u seriji 'Larin izbor', a druženju uz kuhano vino prisustvovale su i brojne osobe iz javnoga života te glumci i pjevači kazališta Komedija.

Projekt Božićna priča – najljepša božićna ulica, koji je ove godine počeo u subotu 3. prosinca paljenjem lampica na Zrinjevcu, natjecanje je domaćih i stranih tvrtki u maštovitome osvjetljavanju gradskih ulica i kulturnih ustanova grada Zagreba. Projekt već treću godinu zaredom pruža nezaboravno iskustvo uređenoga grada, širi blagdanski optimizam i božićni ugođaj te nadahnjuje građane da ukrase i svoje domove.

Osim što će građani moći uživati u kreativnome osvjetljavanju gradskih ulica i pročelja, projekt Božićna priča uštedjet će znatna sredstva iz gradskoga proračuna te doprinijeti slici Zagreba kao poželjnoga adventskog odredišta.

'Velik odaziv građana i njihove pozitivne reakcije potiču nas na daljnje ulaganje u ovaj jedinstveni projekt čiji je cilj okupiti što više tvrtka te stvoriti kulturu blagdanskoga ukrašavanja grada', rekla je Antonia Radić, direktorica agencije EX-ALTO, organizatora i autora projekta.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS