Oduševljeni

'Hrvatska publika je najbolja na svijetu!'

showbuzz DNEVNIK.hr

Njihovi After Beach Partiji od ovog ljeta još su nam u svježem sjećanju i htjeli bismo još.

KNOCK OUT SNOW Festival, koji se održava početkom sljedeće godine od 05. – 12. siječnja u organizaciji Collegium Putovanja u francuskom Orcieresu, poklanja Vam nevjerojatan Ski Party s miljenicima hrvatske publike – britanskim DJ dvojcem Freemasons.

'Hrvatska je publika najbolja na svijetu. Naša su ljetna druženja nezaboravna, a ovo nam je jedno novo zajedničko iskustvo. Ljetnu će garderobu zamijeniti zimski kaputi, no energija, ples i veselje u Orcieresu biti će i više nego vruće', izjavili su Freemasonsi.

Freemasonsi su britanska house atrakcija koju čine Russell Small i James Wiltshire. Kada su započeli suradnju, Russell i njegov prijašnji bend Phats & Small su već iza sebe imali tri Top Ten hita, Brit Award nagradu i multimilijunsku prodaju hita Turn Around, dok je James Wiltshire radio s pop zvijezdama kao što su Donna Summer, Texas i Kylie Minogue. Trenutno najbolji britanski remikseri radili su s Beyonce, Jamiroquaiem, Michael Jacksonom, Faith Evans i dr. a miljenici su publike u Hrvatskoj gdje često rado nastupaju.

Najveće sportsko – zabavno okupljanje mladih iz regije KNOCK OUT SNOW Festival 2013. i mjesto Orcieres pružaju više od 100 kilometara uređenih skijaških staza u snowparku na 2280 n/v. Uz bogat noćni program Festivala na kojem su nastupe potvrdili TBF, Dubioza Kolektiv I LET 3, organizatori su priredili i svakodnevne Ski Partije koji se najavljuju kao prava poslastica nakon napornog skijanja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS