Rab Summer Festival 12. i 13. kolovoza

Grad Rab u ljetnom plesnom ritmu grupe Magazin!

showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon proljetne izložbe brodova Rab Nautic Passion i kultne otočke manifestacije Rapska Fjera na red događanja na otoku Rabu dolazi glazbeni događaj Rab Summer Festival.

Rapski glazbeni vikend održat će se 12. i 13. kolovoza, a ugostit će domaće i svjetske glazbene zvijezde te utrku Gammoni Race, prvu utrku gumenjaka na Jadranu.

Na ovogodišnjem Rab Summer Festivalu, rapskom ljetnom događaju koji se ovoga ljeta održava treći put zaredom, nastupit će poznati francuski producent i DJ Arno Cost.

I dok je prvi dan Rab Summer Festivala rezerviran za domaće glazbene zvijezde, grupu Magazin i Mladen Grdovića, za one željne ponešto drugačijeg glazbenog ritma drugi dan Rab Summer Festivala organizatori najavljuju nastup francuskog DJ-a Arno Costa te DJ-a Marca Bucce i slovenskog DJ-a Spinna.

Uz Costa na ovogodišnjem Rab Summer Festivalu domaće glazbene snage brani jedan od najtalentiranijih domaćih producenata i DJ-A Marc Bucca, mladić sa zavidnim rasporedom nastupa u europskim klubovima, te slovenska glazbena atrakcija - DJ Spinne.

Ovogodišnji Rab Summer Festival nudi i jednu adrenalinsku atrakciju. Naime, po prvi puta na Jadranu u danima Rab Summer Festivala održat će se utrka gumenjaka Gommoni Race, prva takva utrka ikad održana na Jadranu.

Kao i prethodne godine Rab Summer Festival održava se na prostoru Vele rive u samom središtu grada Raba, a oni koji poznaju ovu lokaciju tvrde kako mu upravo to daje posebnu čar. Rab Summer Festival pokrenut je s intencijom obogaćivanje kulturne i zabavne turističke ponude grada i otoka Raba.

Cijena dnevnih ulaznica za koncerte programe u pretprodaji iznosi 80 KN a na dan koncerta cijena ulaznice je 100 kn. Ulaznice se prodaju u poslovnicama turističke zajednice grada Raba.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS