Svježe, zanimljivo, inspirirajuće

EKSKLUZIVNO: Izuzetno seksi i u 42. godini poručuje: 'Budi svoja!'

showbuzz DNEVNIK.hr

Četiri godine nakon izbivanja Ivana se vratila na glazbenu scenu. Danas je predstavila novi singl i video spot 'Budi svoja' kojom najavljuje i prvi fitness DVD istog naziva.

'Pjesma 'Budi svoja' posvećena je svim djevojkama i ženama te onima koji žele promjenu u svom dosadašnjem načinu življenja. 'Budi svoja' nova je himna zdravog načina života i vježbanja. Pjesma je ujedno i najavni singl mog prvog fitness DVD-a koji je u pripremi, a našem će tržištu ujedno ponuditi nove načine i formate vježbanja kao što je Walking Fitness', izjavila je Ivana Banfić uoči promocije.

Nakon stanke koju je uzela zbog rođenja sina Jana glazbenica se, kako vidimo, vratila u velikom stilu. Koncerte reda jedan za drugim, a veliki nastup čeka je 20. siječnja u Mariboru. No ništa joj ne predstavlja problem jer je u vrhunskoj formi.

Kako kaže, na novom albumu prilagodila se ukusu publike koja više nema vremena za odlaske na koncerte, ali i onima koji žive užurbanim tempom i svaki dan očekuju nešto novo i drukčije. Njezin novi album obiluje obradama njenih pjesama u dance i house verziji.

Autor glazbe i aranžmana pjesme 'Budi svoja' je Enes Tvrtković, dok tekst potpisuje Jadranka Krištof. Video spot je djelo režisera Darka Drinovca. U spotu sudjeluju plesačice plesnog studija TALA, dok su za styling i frizuru zaslužni stilist Ivan Friščić i salon Ruža Kerastase.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS