Završen prvi dan

Damir Urban zabavljao posjetitelje Špancirfesta

showbuzz DNEVNIK.hr

Koncertom Damira Urbana završio je prvi dan Špancirfesta.

Podsjećamo, u deset dana šetačima u starogradskoj jezgri ponudit će se oko 250 programa - koncerata, predstava za djecu i odrasle, uličnih programa i kreativno-edukativnih radionica te mnogo drugih popratnih sadržaja. Oko 215 programa bit će besplatno, a prvi put naplaćivat će se ulaznice za koncerte na pozornici kod Starog grada. Jednodnevna ulaznica stoji 30 kuna, vikend ulaznica za petak, subotu i nedjelju 60 kuna, a ulaznica za sve koncerte na toj pozornici 150 kuna. Osim karata za koncerte na toj pozornici, naplaćivat će se karte za predstave, koje stoje 30 kuna.

Pozornica na Starom gradu bit će glavna festivalska pozornica, a nosi naziv "MTV pozornica". Na njoj će nastupiti 27 hrvatskih, regionalnih i stranih sastava, među kojima i Jinx, Let3, TBF, Majke, Električni orgazam, Asian Dub Foundation i Morcheeba, a već večeras Vlasta Popić, Vatra i Urban&4.

Postavljene su i dvije velike koncertne pozornice, na Stančićevom trgu i na glavnog gradskom trgu Korzu. Šetači će na Stančićevom trgu svake večeri moći uživati u nastupima glazbenih sastava iz cijelog svijeta. Tamo će, među ostalim, nastupiti Vlatko Stefanovski Trio, Vještice i Shantel & Bukovina Club. Večeras će koncertni program na toj pozornici otvoriti Darko Rundek & Cargo Trio. Glavni gradski trg Korzo bit će mjesto na kojem će se izvoditi pop glazba, šansone, domaće popevke, klapska i instrumentalna glazba, a nastupit će, među ostalima Klapa Libar, Demoni te bendovi Beatles Revival i ABBA Real Tribute.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS