Dobar glas daleko se čuje

Beyonce i Jay Z preporučili hrvatska vina i delicije!

showbuzz DNEVNIK.hr

Ovoga srpnja na najpopularnijoj hrvatskoj plaži Zrće počinje iščekivani Fresh Island Festival.

Uoči svog hrvatskog premijernog nastupa 05.srpnja u sklopu Fresh Island Festivala, hip-hop ikona Nas i njegov management kontaktirali su organizatore te na listu zahtjeva dodali hrvatska vina i još neke delicije.

>> Malena Blue Ivy postala počasnom građankom grada Hvara!

Popularni NAS načuo je od svojih prijatelja Beyonce i Jay Z-a, koji su prošle godine ljetovali na Jadranu, kako obavezno mora probati naša vina, salatu od hobotnice i carpaccio od palamide.

Da je slavim zvijezdama bilo odlično na našem Jadranu, svjedočili su u intervjuima i preko Twittera, a gdje su sve bili i što su sve vidjeli podsjetite se u našem prošlogodišnjem video prilogu. Hvar ih je ostao u lijepom sjećanju, a kako bi se mještani zahvalili, odlučili su imenovati manelu Blue Ivy počasnom građankom Hvara.

Fresh Island festival ove će godine ugostiti velika europska i svjetska glazbena imena kao što su Eve, NAS i Dj Muggs iz Cypress Hilla.Održavati će se u klubovima Aquarius, Papaya te na ekskluzivnom partiju na brodu a završava 08. srpnja. Fresh Island Festival svakako je događaj koji ne biste trebali propustiti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS