Svi ih znate

TOP 10 najzaljubljenijih hrvatskih parova!

showbuzz DNEVNIK.hr

Samo za vas donosimo listu deset najzaljubljenijih hrvatskih celebrity parova. Izgleda da je ljubav posvuda u zraku!

1. Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić

Iako su svoju vezu započeli skrivajući se, pokazali su kako je njihova ljubav jača od bilo kakvih zapreka! Frontmena Cubisma glumica je pratila sinoć u Dubrovniku povodom nastupa njegove grupe. Na koncertu su pokazali kako su i nakon tri godine jako zaljubljeni!

2. Severina i Milan Popović

Srpski biznismen osvojio je srce lijepe Severine, a u vezi su od prosinca prošle godine. Kruna njihove ljubavi je beba koju Seve čeka, a trenutno uživaju u odmoru na Hvaru.

3. Nataša Janjić i Joško Lokas

Joško Lokas zbog ove fatalne crvenokose napustio je svoju suprugu i troje djece, ali zato sad uživa više nego ikad! U vezi su već dvije godine i žive skupa u njenom stanu.

4. Marin Čilić i Kristina Milković

Naš najbolji i najmlađi tenisač, 22-godišnji Marin Čilić nedavno se jako zaljubio! To nije ni čudo jer je odabranica njegova srca prekrasna Dubrovčanka Kristina Miković s kojom se pojavio na ATP turniru u Umagu.

5. Goran Ivanišević i Tanja Dragović

Iako su imali brojnih trzavica, ova manekenka i tenisač uspjeli su prebroditi sve poteškoće i trenutno uživaju na odmoru u Dubrovniku. U vezi su već deset godina, a vjenčali su se u Americi prije dvije godine. Imaju dvoje djece, s kojima su trenutno na odmoru u Dubrovniku.

6. Jole i Ana

Pjevač Jole i njegova supruga Ana u vezi su od 2005. godine, a nedavno su objavili da čekaju i treće dijete! Nedavno je Ana Joleta pratila na njegovom koncertu kod Splita gdje se vidjelo kako par blista od sreće.

7. Jelena Veljača i Janko Popović Volarić

Ovaj par upoznao se na snimanju sapunice za koju je Jelena pisala scenarij, a Janko imao jednu od glavnih uloga. Prije dvije godine vjenčali su se, a nedavno su viđeni skupa na filmskom festivalu u Motovunu gdje je Janko promovirao svoj film 'Majka Asfalta'.

8. Mirna Maras i Mario Valentić

Često se za ovaj par zbog njihove velike ljepote kaže kako su naša verzija Angeline i Brada. Televizijska voditeljica i glumica Mirna, svojedobno je bila proglašena najljepšom Hrvaticom, a Mario je bio Mister Hrvatske 2003. godine. Vjenčali su se prije četiri godine, a 2008. dobili su sina Nika. Nedavno su zajedno sudjelovali u kampanji Prijatelja životinja za nenapuštanje kućnih ljubimaca prije odlaska na ljetovanje.

9. Ivano Balić i Mirela Delić

Iako su u vezi već pola godine, tek su nedavno priznali kako su zaljubljeni. Samozatajni Ivano očito se jako zaljubio u ovu Dubrovčanku koja igra odbojku za klub Rabit iz Azerbejdžana.

10. Nina Badrić i Bernard Krasnić

Punih devet godina trajala je njihova veza, a tri godine brak. Iako su još 2009. godine najavili kako se rastaju, očito su uspjeli prebroditi sve poteškoće i jači su nego ikad!
 

Ako ništa drugo, bar ljubavi imamo dovoljno!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS