Što li će tata reći na ovo

Tamara smislila novu bizarnost

showbuzz DNEVNIK.hr

Netko bi trebao reći nasljednicama Bernija Ecclestona da se prestaju blamirati u javnosti, no unatoč savjetima mudrog tate Petra i Tamara opet rade po svom.

Nakon što je mlađa kći šefa Formule 1 u američkom glam magazinu 'W' pokazala svoju luksuznu vilu i priznala kako se ujutro jedva izvlači iz kreveta jer nema zašto njena starija sestra samo je dolila ulje na vatru.

>> 'Moja kćer uopće nije razmažena, rodila se u takvoj obitelji'

Naime, unatoč pustim milijunima na banci koje vrlo uspješno troši Tamara se uporno trudi javnosti predstaviti kao obična djevojka. Sudeći po njenim prijašnjim izjavama, reality showu i snimljenim editorijalima sa snopom novčanica u ruci to radi na posve pogrešan način.

Nova bizarnost koju je smislila jesu kontroverzne fotografije Tylera Shieldsa na kojima se pojavljuje u skupoj haljini i još skupljim cipelama s natpisom na komadu kartona 'radit ću za dijamante'. Na drugima sjedi na pločniku s masnim 'obrokom za smrtnike' iz Mc Donaldsa koji zasigurno nije tako često na njenom meniju osim za potrebe snimanja.

Nedavno je izjavila kako se ne namjerava cijeli život ispričavati što je bogata i što si sve može priuštiti. To se da razumjeti, ali da cijelom svijetu nabija na nos svoj ekstra luksuzan nači života dok milijuni gladuju i pokušavaju preživjeti, to se već naziva glupošću.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS