U iskrenom intervjuu

Severina: 'U njega se svi zaljube!'

showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je tri mjeseca bila odsutna, Severina ima dobre vijesti za svoje mnogobrojne obožavatelje.

Najpopularnija pjevačica na našim prostorima postala je mama 20.veljače, a samo tri mjeseca nakon poroda, u intervjuu za Gloriju je otkrila koliko uživa u čarima majčinstva.

'Aleksandar je beba za poželjeti! Ima velike oči, radoznao je i svi se u njega zaljube kad ga vide. Uistinu je poseban', otkrila je 40-godišnja splitska pjevačica.

Severina tvrdi da svoj besprijekoran izgled duguje činjenici da su joj se kilogrami nakon poroda istopili sami od sebe. Priznaje kako je i malo vježbala, ali kod kuće, a ne u teretani. Zasigurno će svi njezini fanovi biti presretni jer je Severina otkrila i što novog kod njezine uspješne glazbene karijere: pripremila je novi singl!

>> Veliki Severinin povratak!

'Radni naslov je Italiana, a autori glazbe i stihova su Beograđani Filip Miletić i Miloš Roganović, koji su napisali i pjesme Brad Pitt te Grad bez ljudi. Italiana je u pop-dance ritmu, a izvodim je u duetu s Anom Bebić, preslatkom mladom pjevačicom iz Metkovića koju sam prvi put vidjela prije tri godine u glazbenom showu Operacija trijumf', otkrila je popularna pjevačica.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS