Zorica Kondža tvrdi

'Rozga je kraljica, a ja sam carica estrade!'

showbuzz DNEVNIK.hr

Dalibor Petko je u gradu podno Marjana u svojoj rubrici 'Petak s Petkom' ugostio legendu naše estrade – pjevačicu Zoricu Kondžu!

Pjevačica Zorica Kondža je ovoga tjedna bila posebna gošća Dalibora Petka u njegovoj rubrici 'Petak s Petkom', a cjelodnevnu avanturu su započeli na splitskoj rivi. Dalibora je prvo zanimalo kako legenda naše estrade njeguje svoj glas.

'Nekako imam osjećaj da ne njegujem ja njega nego da on njeguje mene. Ja njemu samo vraćam iznutra, i sve što sam ja iznutra kao osoba to dopire do ljudi preko moga glasa', kazala je Zorica Petku.

A na upit da li je ona 'žena, majka i kraljica' Zorica je kazala, ''Ne, ja s carica, a Jelena Rozga je kraljica. Bože moj, nećemo se sada miješati u titule', našalila se Kondža. Zorica je Petku još otkrila da svaki dan mora naći za sebe vremena, te da se bar 10-15 puta dnevno mora nasmijati do suza.

Petko je zatim Zoricu odveo u splitski HNK-a, gdje je naša pjevačica puno puta nastupala, a na istim 'daskama koje život znače' je odigrala i glavnu ulogu u predstavi Mirka Krstićevića 'Krvava svadba', za koju je čak bila nominirana za najbolju žensku kazališnu ulogu.

Zorica i Petko su dan završili na mjestu gdje je poznata pjevačica održala svoj prvi koncert, a Dalibor joj je tamo priredio jedno veliko iznenađenje. Više u prilogu IN magazina!
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS