Skandali presudili

Nakon mnogih skandala ipak razvod??

showbuzz DNEVNIK.hr

Čini se kako je još jedan razvod na pomolu?

Iako smo ih još nedavno mogli vidjeti kako uživaju s djecom u parku čini se da je brak pjevačice Gwen Stefani i Gavina Rosendalea u krizi.
Gavin i Gwen tijekom veze prolazili su brojne skandale ali njihov brak ipak je slovio kao jedan od uspješnijih u svijetu slavnih, no čini se kako su skandali ipak presudili njihovoj vezi.

Kako prenosi časopis 'Star' bračnim terapijama pokušali su spasiti svoju vezu, ali njihov je razvod neizbježan. 'On jednostavno nije bio iskren o svojoj prošlosti', kaže drugi izvor.


Nakon dvije godine braka, Gwen je pogodila prva Gavinova tajna - da ima kćer, sada 22-godišnju Daisy Lowe, s bivšom djevojkom Pearl Lowe.
Tada su počele glasine o Gavinovim mnogobrojnim aferama. 

Gwen od tada strepi što će se još otkriti o njemu 'Sve joj je teže biti uz čovjeka za kojeg joj se ponekad čini da ga gotovo i ne poznaje', kaže izvor blizak pjevačici.

Gwen i Gavin su u braku u 2002, nakon što su se upoznali na zajedničkoj turneji svojih rock bendova No Doubt i Bush. Osim Gavinovih tajni, njezin samostalni uspjeh također izazva napetosti između njih dvoje.
'Kad su se upoznali, Gavin je bio taj s velikom karijerom', rekao je izvor. 'Ali sada su se karte promijenile i Gwen je popularnija od njega, što on teško podnosi.'
Par je u vezi bio deset godina , a imaju i trogodišnjeg sina Zumu te petogodišnjeg Kingstona.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS