Potpuno otvoreno o sebi

'Proživljavam drugu mladost'

showbuzz DNEVNIK.hr

Karijeru je započela u ranoj mladosti, a 20 godina poslije ona i dalje mami svojom ljepotom.

U modni svijet ušla je kao 13-godišnjakinja, a otada se sve promijenilo. Gotovo preko noći svijet je osvojila svojim velikim očima i dugim nogama, tako da je upravo Tatjana Dragović i dana zanimljiva medijima i publici.

'Da, moda mi je ukrala djetinjstvo, ali mi je dala nešto drugo. Zbog toga proživljavam drugu mladost. Volim izlaziti, plesati… i ne osvrćem se na komentare. Jedan je život, nema popravnoga', kaže Tatjana. Dvadeset godina poslije modne karijere, ona je danas supruga legendarnog tenisača Gorana Ivaniševića, te majka kćeri Amber Marije i sina Emanuela.

'Znala sam posrnuti, priznajem. Umoriti se. U svim sam životnim situacijama pazila da ne izgubim sebe. I to je bio ključ uspjeha. S godinama sam shvatila koliko je život poseban i lijep, kako svaki trenutak može biti čaroban samo ako tako odlučim vjerovati. I ono najvažnije, naučila sam – oprostiti. I sebi, i drugima! Životni usponi i padovi potrebni su nam da bismo sebe upoznali. I na nama je kako ćemo se nositi s njima. Danas sam sretna i zadovoljna jer sam se naučila voljeti sebe', rekla je Tatjana za Story.

>> Domaće ljepotice nikad ljepše!

Priznaje da joj je iz današnje perspektive nezamislivo da je radila već s 14 godina. 'Bila sam dijete na svojoj prvoj reviji Christiana Diora u Parizu. Na pistu me izvela Carla Bruni koja me držala za ruku. Moje se djetinjstvo odvijalo po zračnim lukama i u avionima, po hotelima i na setovima. Da, moda mi je ukrala djetinjstvo, ali mi je dala nešto drugo. Zahvalna sam na svim iskustvima', zaključuje.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS