Uz pomoć obitelji

Progovorila o svojoj borbi s rakom

showbuzz DNEVNIK.hr

Tjelovježba, vjera i ljubav obitelji spasile su od karcinoma na dojci Mauru Tierney, zvijezdu 'Hitne službe'.

Nakon tri godine bitke, 47-godišnjakinja bolest je stavila pod kontrolu. 'Naučila sam voljeti život', kazala je.

Naime, prije točno tri godine zvijezda poznata po ulozi dr. Abby Lockhart otkrila je da boluje od zloćudne bolesti. No, detalje o svojem stanju i prognozama nije iznosila u javnost. Zatvorena između četiri zida, u krugu svoje obitelji počela je mukotrpnu bitku.

>> Višnjić u filmu koji će zapanjiti mnoge!

'Sjećam se kako sam pomislila da se ovo ne događa meni. Premlada sam za rak', kazala je glumica magazinu People. Ubrzo nakon prve dijagnoze, 47-godišnjakinja morala je i na operaciju, na odstranjivanje dojke, a potom i na tri mjeseca kemoterapije.

'To je užasno! Kemoterapija me umrtvila. Nisam znala što bih. A onda sam prihvatila savjet o važnosti tjelovježbe. Redovito sam vježbala i zbog toga se osjećala bolje', govori.
'No, najvažnije od svega bilo je ostati vedroga duha. Optimizam je lijek za sve! Nastavila sam živjeti u sadašnjosti, dan za danom. Bez velikih planova o budućnosti, bez velikih nada i očekivanja. Uzdala sam se jedino u ljubav obitelji s kojom sam se, nakon saznanja da sam bolesna, zbližila i u čijoj sam ljubavi uživala svakodnevno', otkrila je Maura Tierney.
Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS