Pokazala i zašto

Proglašena najseksipilnijom ženom na svijetu!

showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice, mlada Rihanna pozirala je gola za časopis Esquire koji ju je proglasio najseksi ženom na svijetu!

Sa svoje 23 godine ova ljepotica s Barbadosa već je pokorila glazbeni svijet, a sad je proglašena i najseksipilnijom ženom na svijetu! Lijepoj Rihanni časopis Esquire dao je ovu laskavu titulu, a kad vidite njene gole fotografije bit će vam jasno i zašto.

U intervjuu za ovaj časopis, ova pjevačica otkrila je što misli o svoj seksipilu. 'Na kraju svog koncerta uopće se ne osjećam seksi. Ustvari uopće o tome ni ne razmišljam. Jedino ako izvodim neku seksi pjesmu poput 'S&M' ili 'Skin', onda moram biti seksi jer to pjesma zahtijeva od mene.

Rihanna se u intervjuu osvrnula i na incident sa svojim bivšim dečkom Chrisom Brownom kad ju je prije dvije godine pretukao. 'Nevjerojatno mi je kako se uspio iz svega izvući, čak i kad je cijeli svijet bio protiv njega. Ali stvarno mi se sviđa glazba koju sad radi, oduvijek sam bila njegov fan. Naravno, jedno vrijeme sam bila puna negativnih emocija prema njemu iz očitih razloga, ali sad je to sve iza mene. Unatoč svemu nikad mu nisam željela ništa loše i drago mi je što je uspio svoju karijeru dići na noge', izjavila je.

Što vi mislite, je li Rihanna najseksi žena na svijetu?
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS