Samo da je dijete zdravo

Priželjkuje bebu s 9 godina mlađom suprugom

showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od najpopularnijih pjevača u regiji i miljenik mnogih žena, u intervjuu je otkrio čemu se danas najviše veseli.

40-godišnji pjevač uživa s braku s devet godina mlađom Jovanom, a zavjete su izmijenili daleko od očiju javnosti na egzotičnim maldivima. 'Drukčiji smo, a opet isti. Nadopunjujemo se, što je osnovna kvaliteta našeg odnosa', objašnjava. Popularni pjevač priželjkuje i ponovno biti tata- kaže, spol mu nije važan, važno je samo da dijete bude zdravo. 'Sreća je znati voljeti prave osobe koje ti znaju uzvratiti ljubav', zaključuje Joksimović.

Željko Joksimović iza sebe ima jedan brak, iz njega kćer Minu, a novoj obitelji se veseli s drugom suprugom Jovanom. Posebna priča u njegovom životu su i njegovi koncerti, a 23. lipnja nastupati će u Varaždinskoj areni pred hrvatskom publikom.

>> Nakon trećeg mjesta na Eurosongu donio važnu odluku!

Iako na njegove koncerte većom dijelom dolazi ženska publika, Željko u Storyju priznaje kako se ne smatra miljenikom žena. Kako sam kaže, 'glazbu stvara za sve'.

S obzirom da je popularnost stekao u svojoj 15 godini, priznao je kako se nosio sa slavom u mlađim danima. 'Imam dojam da sam većim dijelom bio s obje noge na zemlji. Slava, novac i djevojke mogu te lako zavesti, ali i uzeti ti mnogo toga', kaže Joksimović.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS