Nije to bilo ništa skandalozno

Otkriven razlog padanja Kanyeovih hlača

showbuzz DNEVNIK.hr

Proteklog vikenda novi dečko Kim Kardashian, Kanye West, uhvaćen je kako je skoro ostao bez hlača! Sada je otkriven i pravi razlog pokazivanja svojeg donjeg rublja…

Kim tvrdi kako cijeli događaj nije bio najmanje planiran. 'Izlazio je van iz auta i remen mu je zapeo za automobilska vrata. Pokušao je brzo podignuti hlače no remen mu je bio pretežak', objasnila je Kim.

Njegove slike obilježile su protekli vikend, tako da je i Kanye uhvaćen kako ima problema s pojedinim odjevnim kombinacijama. 'Nije bilo namjerno, nije bilo ništa skandalozno u tome', dodaje Kardashian.

>> Tako je to kada izlaziš s Kim Kardashian: Doslovno su mu pale hlače!

Bez obzira je li njegovo ispadanje hlača bilo namjeravano ili ne, ljepotica i reper ne odvajaju se jedno od drugoga. Navodno su već počeli i razgovarati o braku, barem tako tvrde izvori u Us Weeklyju. Iako brakorazvodna parnica s Krisom Humphriesom još nije završila, zvijezda reality showa spremna je ponovo se udati.

Koliko je zaljubljena u Kanyea, Kim je pokazala odgodivši sve poslovne obveze kako bi pratila dečka na ljetnoj turneji na kojoj će biti s Jay-Z-om.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS