Ovako one održavaju figuru

Otkrivene tajne njihove seksi linije!

showbuzz DNEVNIK.hr

Seksi tijela u bikiniju gotovo su ljetni imperativ, a hollywoodske zvijezde svakako nisu iznimka tom pravilu. Ako ništa, pritisak savršenstva na njima je još jači nego na nama 'smrtnicima'.

Njihova tijela krase naslovnice i iskaču iz malih TV ekrana, čine se toliko savršenima i mnoge žene često se pitaju koja je tajna njihove zavidne linije. Osim što se u većini slučajeva njihove fotografije 'retuširaju' zvijezde ipak ne mogu pobjeći od znatiželjnih paparazza.

>> Bikini otkrio tijelo na kojem bi joj mnoge pozavidjele!

U novom broju OK!Magazina otkriveni su režimi i recepti za seksi tijelo,zvijezda poput Kim Kardashian, Stacy Keibler i reality zvijezde Kendre Wilkinson.

Popularna Kim često ističe svoje obline, no i ona mora raditi kako bi ih zadržala. Kim vježba s trenerom Gunnarom Petersonom, a najčešće radi kombinaciju kardio vježbi i sprintanja. Mlada starleta motivira se tako što na treninge najčešće vodi nekog člana obitelji.

Bivša djevojka Georgea Clooneyja, Stacy Keibler također mukotrpno radi za svoju isklesanu liniju. Ona vježba s popularnom trenericom Juliet Kaskom, a treninge odrađuje na otvorenome i gdje god stigne. 'Los Angeles je pun stepenica i mjesta koja su odlična za dnevnu tjelovježbu' rekla je Stacy.

Bivša Playboyeva zečica i reality mama Kendra Wilkinson gubila je i dobivala kilograme pred očima javnosti, a posebno se udebljala za vrijeme trudnoće. Svoj spas pronašla je u Bikram jogi koja joj je povratila 'staro' isklesano tijelo. Kendra ima posebno dizajniranu sobu za jogu i kaže kako je ovo najidealniji način za fizičko i mentalno zdravlje.

Što god to djevojke radile, rezultati su svakako vidljivi. Njihova tijela ne krase brojne naslovnice bez razloga, a drugi puta kada pomislite kako su njihova tijela 'Bogom dana', promislite još jedanput.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS