Obnovili romansu

Ostavila dečka pa utjehu potražila kod bivšeg dečka

showbuzz DNEVNIK.hr

Manekenka i glumac obnovili staru ljubav. Par je bio u kratkoj vezi prije četiri godine. Petra je nedavno ostavila glumca Jamieja Belmana za kojeg se trebala udati u lipnju

Dva mjeseca prije vjenčanja, 32-godišnja manekenka Petra Němcová početkom travnja raskinula je zaruke s britanskim glumcem Jamiejem Belmanom (26) i utjehu potražila kod bivšeg dečka, oskarovca Seana Penna (51).

Petra i Sean imali su kratku romansu prije četiri godine tijekom jednog od brojnih glumčevih prekida s danas bivšom suprugom Robin Wright. No, čini se da međusobna privlačnost nije nestala pa je novo ljubavno razočaranje lijepu Čehinju vratilo u zagrljaj 19 godina starijega glumca.

>> Ovako je izgledao njezin dan iz snova

Par je nedavno viđen na romantičnoj večeri u restoranu u New Yorku.

'Petra nije skidala ruke sa Seana. Cijelo vrijeme ga je milovala po nozi i ramenu. Sean je izgledao suzdržan. Iz restorana su otišli zajedno', ispričao je svjedok.

Nepopravljivi zavodnik Penn nakon razvoda bio je u kratkoj vezi sa Scarlett Johansson. Němcová je prije osam godina doživjela ljubavnu tragediju kad je njezin zaručnik Simon Atlee poginuo u tsunamiju koji je pogodio Tajland dok je par ondje bio na odmoru.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS