Crveni tepih učinio svoje

Oduševila u posve drukčijem izdanju!

showbuzz DNEVNIK.hr

Jučer je u Londonu održana dodjela BAFTA-e, British Academy Television Awards, kojoj su pristustvovale najsjanije zvijezde britanskog estradnog neba.

Kao i uvijek, brojne dame su bile te koje su plijenile pažnju; elegantna Kelly Brook je mnoge ostavila bez daha pojaviviši se u izdanju koje je bilo potpuno drukčije od onoga u Cannesu. Zanosna Kelly ovog je puta svoje poznate atribute i obline 'sakrila' odjenuvši kratku crnu haljinu, čiji je donji dio podsjećao na baletnu skunjicu.

Uz Kelly, na crenom tepihu su zabljesnule i voditeljice Holly Willoughby i Fearne Cotton, koje su osim izvrsnih komplimenata na račun izgleda dobile i samu nagradu: s komičarom Keithom Lemonom.

>> Najseksi trenuci koji su prodrmali Azurnu obalu!

Celebrity Juice, nagradnu emisiju koju vode Holly i Fearne osvojila je Youtube audience award. No i drugi nisu otišli kući praznih ruku; serija Appropriate Adult je osvojila dvije nagrade, Emily Watson je proglašena najboljom glumicom, a Dominic West najboljim glumcem.

Coronation Street proglašena je najboljom sapunicom, The Fades dramskom serijom, Derren Brown: The Experiments najboljim zabavnim programom. Tko je još osvojio poneku BAFTU, pogledajte OVDJE.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS