Bilo je tu svega

Tko je pobijedio: Bandić ili Ivanišević?

showbuzz DNEVNIK.hr

U Zagrebu se održao neobičan teniski dvoboj! Snage su u meču odmjerili nekadašnji osvajač WImbeldona Goran Ivanišević i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić! No avanturama gradonačelnika tu nije bio kraj, već je čak isprobao i trapez

Poznat po svom sportskom duhu Bandić je dao sve od sebe, Goran mu je malo popustio no na kraju ipak odnio pobjedu!

Kad smo upitali Ivaniševića što misli kako se gradonačelnik snašao u tenisu odgovorio je: 'Gradonačelnik je rekao da 20 godina nije taknuo reket, ali ja mu to ne vjerujem. Dobro je baviti se rekreacijom, gradonačelnik stvarno ima jaku volju i želju dizati se svako jutro i ići na Sljeme. Preporučam to svakome'.

Meč se organizirao kao najava SKOKA- Sajma sporta i slobodnog vremena, koji će biti održan u zagrebačkoj Areni.Tako da su gradonačelnik Bandić i Goran Ivanišević doslovno ukrstili rekete! Uz padobrance, atraktivnu prezentaciju brazilske plesno-borilačke vještine capoiere, skokove i akrobacije, te atraktivnu premijernu prezentaciju najnovijeg Reebok trening programa osmišljenog u suradnji s glasovitim svjetskim CIRQUE DU SOLEIL.

I Milan Bandić se okušao na akrobacijama. Primio je ručke i zanjihao se, te pokazao da ima još snage. Nakon svega demonstriranoga, Bandić je zaradio pljesak! Pogledajte kako je to izgledalo u videu!

Sajam sporta održava se u zagrebačkom ARENA Centru i na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu od 30. rujna do 02. listopada.

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS