Jedini imamo snimku

Pogledajte kako Penelope Cruz na Korčuli čuvaju hrvatski policajci

showbuzz DNEVNIK.hr

Penelope Cruz stigla je u Hrvatsku gdje će snimati scene u svom novom filmu. Trenutno su u Korčuli u jednom luksuznom hotelu.

Nakon dugog iščekivanja, Penelope Cruz napokon je završila snimanje filma u Sarajevu i stigla u Hrvatsku!

Jučer kasno poslijepodne gliserom iz Dubrovnika pristigla je na Korčulu. Tamo će sljedeći tjedan snimiti nekoliko scena za film na kojem radi već nekoliko tjedana, a koji se snimao i u Sarajevu - Venuto al Mondo.

U pratnji s Penelope stigao je i suprug Javier Barden kao i sinčić Leo. Sve su pratile i jake mjere osiguranja lokalne policije koja je unatoč jednoj kameri zatvorila ulicu, otjerala snimatelja s javne površine te uz raširene plahte otpratili Penelope u hotel. 'Molim vas ugasite kamere', konstantno je ponavljao policajac. No kako su svi prisutni bili na javnoj površini, nikakva prava nisu narušena. Pogledajte u videu kako je to izgledalo.

Oscarovka glumi udovicu koja dovodi sina tinejdžera u Bosnu da bi vidio mjesto gdje mu je u ratu poginuo otac. Osim na Korčuli, film će se sljedećeg tjedna snimati i u Orebiću na Pelješcu.

Slavni par Penelope i Javier u Sarajevo su došli redovnim letom, a na aerodromu su ih dočekali brojni tjelohranitelji. Navodno im je Penelope zaprijetila da će dobiti otkaz ako joj netko snimi sina! Na Baščaršiji u Sarajevu su napali fotografe, pa je čak intervenirala i policija.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS