Sliče kao jaje jajetu!

Nevjerojatno zvuči, ali oni nisu u rodu!

showbuzz DNEVNIK.hr

Glumci su svojom pojavom izazvali niz reakcija na internetskim forumima.

Američki glumac Logan Marshal Green mladi je glumac u usponu, a na putu do zvjezdanog neba svakako mu pomaže uloga u trenutno najvećem filmskome hitu 'Prometej'.

Na promociji svoga filma u Londonu Logan se pojavio na crvenome tepihu i nakratko izazvao pomutnju. Naime u to vrijeme se na crvenome tepihu našao i britanski glumac Tom Hardy. Mnogi su odmah zamijetili nevjerojatnu sličnost između dva glumca te prokomentirali kako izgledaju kao braća.

O njihovoj se fizičkoj sličnosti komentiralo već podosta po internetskim forumima, i možemo zaključiti kako su komentari opravdani. Iako je Tom pomalo 'zarastao' i ima bradu jer se priprema za ulogu u 'pobješnjelom Maxu' crte lica neodoljivo podsjećaju na mladoga glumca Toma Bradyja. U nedavnome intervjuu Logan je priznao kako i on dijeli mišljenje publike te kako on već ima brata glumca.

>> Tom Hardy želi biti James Bond

'Bila bi mi čast da sam u istoj rečenici s Tomom Hardyjem. Ja sam blizanac otkad sam se rodio tako da ovo nije prvi put da me uspoređuju s drugim muškarcem' izjavio je za Elle.com.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS