Rock 'n'roll je naša furka

'Ne pijem alkohol već 7 godina'

showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon tri desetljeća na sceni, skidanja i padova, Davor Gobac može biti sretan što je živ.

48-godišnji Davor Gobac, frontmen grupe Psihomodo Pop ima više razloga za veselje; slavi 30 godina karijere, 20 godina sretnog braka, no više od svega sretan je što može biti glazbeni uzor svom 18-godišnjem sinu.

Baš poput svog uzora Micka Jagera, Gobac se s godinama smirio. Ne pije alkohol, pazi na prehranu i svakodnevno vježba- izgleda da mu život u Zaprešiću odlično odgovara. Davor je u intervjuu za Gloriju otkrio i tajnu dugovječnosti benda. 'Mi volimo samo sebe. I nakon 30 godina jezgra benda je ostala netaknuta, jedino je 95' otišao Sale, a na njegovo je mjesto došao Kuzma. Rock 'n'roll je naša furka i način života, planiramo veliki koncert 14.rujna', najavljuje Gobac.

>> Antenaplugged pravi pogodak: Ovako je bilo s rock legendama!

Omiljeni pjevač i slikar kaže kako ne pije već sedam godina. 'Ne mogu se više opijati, izmuči me mamurluk i danima ne mogu normalno funkcionirati. Tek tu i tamo popijem čašicu vina i nastojim zdravo živjeti. Prije sam znao biti lud i mahnit na pozornici, a sada sam se skulirao, uživam u nastupu i našao sam neki balans', kaže Davor. Št o se tiče skidanja, kaže kako ono na pozornici dođe spontano- no ipak, na velikom koncertu na Šalati, planira točku u kojoj će se skidati na pjesmu 'Sexy magazin'.

Jako je vezan za svoje slike, pa ih ne prodaje već ih ostavlja u nasljeđe sinu Viliju, koji poput oca svira na gitari i bubnjevima, te pjeva u heavy metal bendu. Da je Davor pravi sretnik potvrđuje i činjenica kako je već 20 godina u braku s Deanom, bivšom balerinom. Kaže kako je ključ živjeti svoj život onako kako nam odgovara. Nema boljeg savjeta, zaista.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS