Razdvojio ih posao

Nakon više od dva mjeseca vidio kćer

showbuzz DNEVNIK.hr

Kad je prošloga tjedna stigao iz Londona u Zagreb, gdje ga čeka višetjedni oporavak zbog ozlijeđenog desnog koljena, naš nogometni reprezentativac Niko Kranjčar nije skidao osmijeh s lica.

Unatoč tomu što je pred njim zahtjevan put do ozdravljenja, dolazak u rodni grad za njega je u prvom redu značio dugo iščekivan susret s jednogodišnjom kćerkicom Loree.

>> 'Iza njih su čak dva pokušaja spašavanja braka'

Kako piše tjednik Story, Niko svoju kćer nije vidio više od dva mjeseca. Tako je proteklog tjedna, ležerno odjeven, nakon jutarnje trosatne terapije, došao s malenom Loree na Dobri dol. Ondje je uživao u pravom proljetnom danu s kćeri. Kako je ranije naglašavao, svaka razdvojenost od kćeri mu teško pada, a ovu dugu dva mjeseca Niko pokušava nadomjestiti, pa svaki slobodan trenutak provodi s njom.

>> Na pomolu još jedan 'zvjezdani' razvod?

Podsjetimo, nakon što se zbog višemjesečne bračne krize Nikina uskoro bivša supruga Simona iselila iz zajedničkog doma u Londonu te se s Loree vratila u dom svojih roditelja, Niko je ostao uskraćen za zajedničke trenutke s mezimicom, a upravo je zato ovaj dolazak u Zagreb dodatno razveselio našeg nogometaša i motivirao ga za oporavak.

Naime, krajem zime počelo se šuškati o bračnim nevoljama Nike Kranjčara i supruge Simone, a mnoge je šokirala vijest kako naizgled skladan bračni par neće proslaviti četvrtu godišnjicu braka koju bi obilježili u srpnju.

Brojni mediji raspisali su se tada o detaljima njihovog razvoda, navodnoj romansi nogometaša s javnosti nepoznatom crnogorskom ljepoticom koja ga je zavela u Londonu, a prema tvrdnji pojedinih medija, i presudila njihovom braku. Neki su pak tvrdili kako je Simona okončala brak prepun svađa zbog Nikine pretjerane posvećenosti nogometu i učestalom viđanju prijatelja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS