Glumila striptizetu

'Moje golišave scene bile su brutalne, ali bih to svejedno rado ponovila!'

showbuzz DNEVNIK.hr

Jessica Biel prije dvije godine glumila je striptizetu u drami 'Powder Blue'. Iako film nije doživio uspjeh, ostao je poznat po njenim golišavim scenama, koje bi, kako kaže rado ponovila.

Lijepa 29- godišnja glumica Jessica Biel priznala je da joj je bilo malo neugodno kad su svijet obišle njene golišave fotografije, ali bi danas scene rado ponovila.

'Neko vrijeme bilo je brutalno. Puno smo truda uložili u to sve. Ako bi režiser u kojeg imam povjerenja došao meni sa nevjerovatnom ponudom i kad bih osjećala da je skidanje u filmu prirodno, opet bih to učinila', izjavila je za američke medije.

Jessicu se povezivalo sa Justinom Timberlakeom s kojim je stalno prekidala, pa obnavljala vezu. Iako je vrlo popularna, priznaje kako se često osjeća usamljeno. 'Živite ovim čudnim nomadskim životom u kojem stalno morate stvarati nova prijateljstva i odlazite živjeti u drugi grad, na neko novo mjesto', pojadala se.

Najnoviji film u kojem Jessica glumi je triler sa Colinom Farrellom. 'Neki dan smo se Colin i ja našli vezani za pojaseve, podignuti deset metara u zrak, gledali smo dole i govorili- ajme ovo je ludo! Adrenalin je bi eksplozivan. Pali smo na pod, pogledali jedno drugo i prasnuli u smijeh. To je bio onaj trenutak kad kažete volim svoj posao', dodala je.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS