Šuška se, šuška...

Kraj braka nakon 16 godina?!

showbuzz DNEVNIK.hr

Ako je suditi prema pisanju američkih medija, još jedan hollywoodski par više nije zajedno – i to nakon 16 godina braka!

RadarOnline piše kako je 54-godišnja Melanie Griffith potaknula sve glasnija šuškanja o kraju braka sa 51-godišnjim suprugom Antoniom Banderasom: pojavila se u javnosti bez vjenčanog prstena.

>> 'Ne trebamo česti seks da bismo bili sretni'

'Melanie je u kaosu. Ne samo da postoji opasnost da izgubi ljubav svog života, već je njezina karijera gotova dok Banderasova napreduje. Ljubomora je već godinama izjeda i ne vjerujem da može i dalje živjeti u strahu hoće li je prevariti', otkrila je obiteljska prijateljica.

Banderas i Griffith jedan su od nadugovječnijih parova u Hollywoodu: upoznali su se na snimanju filma Two Much, kad su oboje bili u braku. Ipak, godinu dana nakon što su se upoznali, vjenčali su se 1996. godine u privatnoj ceremoniji u Londonu. Par ima i kćer Stellu, a Melanie iz prijašnjih brakova ima sina Alexandra i kći Dakotu.

'Normalan smo par koji proživljava uspone i padove' kazao je jednom Banderas i priznao da je nikad nije ni pomislio ostaviti iako su iza njih tijekom 16 godina braka brojne teške svađe.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS