Najveći iznos ikada plaćen

Kardashianke potpisala ugovor vrijedan 40 milijuna dolara!

showbuzz DNEVNIK.hr

Obitelj Kardashian ovog tjedna potpisala je ugovor s televizijskom kućom E! za snimanje još tri sezone njihovog reality showa.

Članovi obitelji Kardashian-Jenner potpisali su čak 40 milijuna dolara vrijedan ugovor za snimanje još tri sezone njihovog reality showa 'Keeping Up With the Kardashians'.

To je ujedno i najveći iznos koji je ikad plaćen u povijesti za neki reality show, a samo tijekom prikazivanja 6. sezone obitelj Kardashian privukla je pred male ekrane čak 3 milijuna gledatelja, i to samo u SAD-u.

>> Kim priznala svoju najveću opsesiju

Kim, Kourtney i Khloe te njihova majka Kris i njen suprug Bruce Jenner će 228 milijuna kuna raspodijeliti na jednake dijelove, dok će manje iznose dobit Kendall i Kylie Jenner, kćeri koje Kris ima s Jennerom, te njezin sin iz braka s odvjetnikom Robertom Kardashianom, Rob Kardashian.

Reality 'Keeping Up With the Kardashians' nastao je nakon što je kućni uradak Kim Kardashian procurio u javnost, a medijsku pažnju obitelj Kardashian je iskoristila da bi lansirale reality, koji ih je sve učinio zvijezdama.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS