Pa i u trudnoći

Nema isprike, strogi režim i sama provodi!

showbuzz DNEVNIK.hr

U svijetu poznatih i slavnih njezino ime znaju apsolutno svi!

Trenerica koja je tijela brojnih poznatih faca dovela do savršenstva je Tracy Anderson.

37-godišnja Tracy tvrdi kako strogi režim vježbanja i prehrane primjenjuje na svoje slavne klijente, ali i na samu sebe. U intervjuu za DuJuor časopis ističe kako opravdanja za negubitak kilograma nakon poroda - nema.

>> Victoria želi što prije skinuti višak kilograma!

Upravo je Tracy u šest tjedana nakon poroda kćerkice Penelope vratila svoje tijelo na istu kilažu koju je imala prije trudnoće.

'Velik broj žena koriste trudnoću kao ispirku da zapuste svoja tijela, a to je najgore što se može dogoditi. Mnoge žene su mi nakon poroda stizale na vježbanje s katastrofalnim tijelima koja su prošla pakao. Ili bi mi govorile, da, tijelo mi je ovakvo jer mi je ovo treće dijete. Mora se vježbati i isprike nema', zaključuje Tracy.

Tracy, koja je poznata po vlastitoj fitness metodi 'Tracy Anderson Method' (način vježbanja koji je kombiniran s plesom), ali i treniranju Gwyneth Paltrow i Madonne, i sama je imala problema s kilažom, i to nakon rođenja sina Sama, 1998. godine.

'Otkada sam smršavjela doslovno sam se preporodila. Znam da je vraćanje tijela u najbolju formu psihički jako teško, ali kad dođete jednom do zadanog cilja, osjećate se osnaženo', poručila je Tracy.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS