Nikad prežaljena

I 15 godina poslije, njena smrt obavijena je velom tajni

showbuzz DNEVNIK.hr

Na današnji dan prije 15 godina, u večernjim satima, život je izgubila 'Princeza srca', Lady Di. Okolnosti njene smrti do današnjeg dana ostale su nerazjašnjene.

U tragediju koja se dogodila prije punih 15 godina, u kojoj je život izgubila princeza od Walesa, sumnja se da je upetljana i kraljevska obitelj, nitko nikad nije odgovarao pred sudom niti bio službeno prozvan.

Lady Di bila je nekonvencionalna princeza koja je šokirala svijet izjavama poput one da 'biti princeza nije onako kako je zamišljala'. Iskrena i otvorena, osvojila je simpatije mnogih, ali i navukla na sebe bijes kraljevske obitelji.

>> Tajnik princeze Diane otkriva detalje o njezinom braku

Otvoreno je progovorila o tome da je nesretna u braku, kao i o suprugovoj nevjeri. Princ Charles, naime, princezu je prevario već na medenom mjesecu s dugogodišnjom ljubavnicom Camillom Parker Bowles koju je naposlijetku i oženio.

>> Boji se da će doživjeti istu sudbinu kao i Lady Diana!

Diana je svoj život posvetila sinovima, koje je često odgajala mimo kraljevskog protokola, ali i humanitarnom radu. Njen stariji sin, princ William, izjavio je kako mu je teško palo što njegova majka nije imala priliku prisustvovati njegovu vjenčanju i upoznati njegovu sadašnju suprugu, Kate Middleton, koja osjeća isto.

>> Lik princeze Diane danas u Opatiji!

Nagađa se da se kraljevska obitelj urotila protiv nje jer se nakon razvoda počela ponašati slobodnije i medijima servirati bračne probleme na pladnju. Unatoč dvjema službenim istragama nakon njene pogiblje u Parizu koja se svijetu prikazala kao automobilska nesreća, do danas je ostalo nerazjašnjeno tko su bili motoristi koji su ušli u tunel u kojem se nesreća dogodila, tko je vozio auto koji je zasmetao automobilu u kojem je bila Lady Di s ljubavnkom Dodijem Al-Fayedom te zašto je vozilu hitne pomoći trebalo 37 minuta da stigne ne mjesto nesreće i time zapečati sudbinu nikad prežaljenoj 'Princezi srca', kako su je od milja zvali.

>> Naomi kao 'Kraljica srca'

Kontroverzni dokumentarac Keitha Allena 'Unlawful Killing' podržava teoriju urote iza koje stoji kraljevska obitelj koja je bila u dosluhu s policijom, sudovima, francuskim mrtvozornikom i vladom, a ovih se dana snima i film 'Caught in Flight' na istu temu, s Naomi Watts u glavnoj ulozi.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS