Barem ne još…

Heidi i Seal se ipak ne rastaju?!

showbuzz DNEVNIK.hr

Prema posljednjim informacijama američkih medija izgleda da se Seal i Heidi Klum ipak ne razvode.

Prema informacijama američkog People magazina, slavni par se ipak ne rastaje. Barem ne još!

'U posljednje vrijeme često su se svađali, no definitivno se ne planiraju rastati', kaže njihov izvor. Vijest o njihovom razlazu prenijeli su svi mediji, a i navodno su i sami priznali da u posljednje vrijeme prolaze kroz teško razdoblje.

Za sve svađe navodno je kriva česta razdvojenost radi posla. Seal je bio često na putu radi promocije svog novog albuma Soul 2, no uvijek bi se vraćao u zajedničku kuću u Brentwoodu u Kaliforniji. 'Izgledaju sretno zajedno. Oboje još uvijek nose vjenčano prstenje', kaže isti izvor za People.

No prema sadašnjim planovima, i Heidi će uskoro na put u Njemačku radi promocije novih nastavka showa Germany's Next Top Model koji se počinje emitirati krajem veljače.

>>Heidi se razvodi od Seala zbog njegovog tulumarenja i prevare?!

Čim je objavljena vijest o rastavi njihovog sedmogodišnjeg braka, odmah su se pojavila nagađanja i mogući razlozi. Dok neki navode da je Seal u posljednje vrijeme često izlazio i zabavljao se s prijateljima, drugi pišu kako je suprugu varao s njihovom dadiljom.

Izgleda da ćemo uskoro saznati i pravu istinu jer je prema pisanjima američkih medija, Heidi najavila kako će sutra predati papire za rastavu braka na sudu u Los Angelesu.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS