Razlog za tulumarenje

Glumac, redatelj, živa legenda: Al Pacino primio posebnu nagradu!

showbuzz DNEVNIK.hr

Osim premijerno prikazanog filma 'Divlja Salome', u kojem ima dvije uloge - glumačku i redateljsku, Alu Pacinu uručena je i prestižna nagrada za veliki doprinos filmskoj umjetnosti.

'Počašćen sam ovom nagradom! To je redateljska nagrada, zar ne? Hvala vam! Vrlo sam polaskan. Posljednjih 25 godina zaljubljen sam u filmove. Prije toga sam samo glumio u njima. I upravo ti filmovi omogućili su mi ovo. Dakle, moram zahvaliti na svim filmovima u kojima sam glumio i vama zahvaljujem što ste ih dolazili gledati. To mi je dalo snage za dalje', kaže legendarni glumac.

Tako je i ovog vikenda imao razlog za tulumarenje do jutra. Vječni neženja večer je proveo na zabavi u hotelu, koja organizirana njemu u čast. Iako je ušao u osmo desetljeće, još se nije zasitio izlazaka i zgodnih djevojaka.

Izjavio je kako nikada nije skrivao sklonost prema ljepoticama i zabavi. Istaknuo je da kako se osjeća kao da iza sebe ima nekoliko propalih brakova, iako nikada nije stao pred oltar. Naime, dugogodišnje veze izjednačavao je s bračnom zajednicom. Pacino je trenutačno u vezi s čak 40 godina mlađom glumicom, Lucilom Solom.

Iako ga nikada nisu smatrali ljepotanom, još uvijek ga prati epitet zločestog dečka. Za njime su ludjele mnoge pripadnice nježnijeg spola. Visok je svega 170 centimetara, ali i na toj su zabavi mlade ljepotice jedva čekale da ga upoznaju.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS