Slučajno se sreli

Dva najveća akcijska junaka završila u – bolnici!

showbuzz DNEVNIK.hr

Trenutačno dva najveća akcijska junaka današnjice, Arnold Schwarzenegger i Sylvester Stallone su imali slučajni susret iznenađenja i to nigdje drugdje nego - u bolnici u Los Angelesu.

'Nakon sve akcije, vratolomija i fizičkog iživljavanja dok smo snimali 'The Expendables 2' i 'The Last Stand' došlo je vrijeme da otiđem na 'remont' ramena.

A pogledajte tko je sasvim slučajno bio odmah iza mene na redu i čekao operaciju ramena. Sada smo opet spremni za još jednu rundu odlične zabave i akcije dok ćemo snimati 'The Tomb'', napisao je Arnold Schwarzenegger na svom WhoSay profilu ispod fotografije na kojoj u bolnici, krevet do kreveta leži sa - Sylvesterom Stalloneom!

Dva bivša rivala za titulu najveće akcijske zvijezde u Hollywoodu, a danas prijatelji i kolege te definitivno dvije najveće akcijske zvijezde današnjice, 64-godišnji Arnie i 65-godišnji Sly su se odlično zabavljali nakon što su se slučajno sreli u bolnici u Los Angelesu.

A kako je Arnie napisao, on i Sly su upravo završili zajedno dva projekta, filmove 'The Expendables 2' i 'The Last Stand', te će se nakon 'remonta' odmah baciti na snimanje još jednog akcijskog filma, 'The Tomb'.

Arnold Schwarzenegger on WhoSay

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS