Poput princeze

Dragana Mirković na dar od supruga dobila dvorac!

showbuzz DNEVNIK.hr

Za Draganu Mirković se godinama pisalo kako je zvijezda koja nerado govori o privatnom životu.

No za kamere naše televizije već je otvorila i vrata svoje vile, a ovaj put je s našim gledateljima odlučila podijeliti neke nove detalje iz svog života. Uspješna pjevačica nakon dvoje djece, ponovno razmišlja o majčinstvu.

Na samom vrhu balkanske folk scene već je desetljećima pjevačica Dragana Mirković. Gdje god da se pojavi ova atraktivna crnka, obožavatelji je jednostavno ne ostavljaju na miru. Stoga su je i na sarajevski nastup dopratili dečki u crnom.

Jednaku euforiju Dragana izaziva širom Balkana, jer nema je često na društvenim događanjima. Karijeri se kaže posvećuje tek u onoj mjeri koja ne ometa njen obiteljski život. Između majčinskih obveza ovih je dana odvojila vremena za snimanje spota.

Sa uspješnom glazbenom karijerom, uspješnim suprugom i prekrasnom djecom Dragana živi život iz bajke. Kada je majka i supruga, u svom austrijskom domu poznata pjevačica zvjezdani status stavlja u drugi plan. A kako bi se osjećala poput prave princeze suprug joj je kupio dvorac koji joj je jednom prilikom zapeo za oko. Velebno zdanje od 12000 kvadrata još uvijek se renovira.

Pogledajte što je Dragana još otkrila u In Magazinu.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS