Bivša prostititka zaražena HIV-om

Brani sestri da vidi nećake

showbuzz DNEVNIK.hr

Problematična sestra Mariah Carey javila se američkim novinama kako bi putem medija zamolila sestru za oprost.

Prije nešto više od godinu dana glazbena diva Mariah Carey rodila je blizance – djevojčicu Monroe i dječaka Moroccana Scotta. No njezina osam godina starija sestra Alison nećake nikada nije vidjela. Sestre su u svađi već 18 godina, a glavni je razlog tomu Alisonina ovisnost o drogama.

'Čista sam već četiri mjeseca i našla sam posao spremačice, samo želim vidjeti Mariah i svoje nećake',  izjavila je 50-godišnja Alison. Dodala je kako je jako ponosna na sestru i da joj nepodnošljivo što su se zadnji put čule na Staru godinu 2008.

>> Ovoga je puta stvarno pretjerala!

'Vidjela sam slike svojih nećaka u novinama, preslatki su. Sigurna sam da će Mariah biti divna mama, a njezin suprug Nick Cannon divan otac', izjavila je Mariahina starija sestra.

Mariah i Alison bile su jako bliske do 1994. godine: teško djetinjstvo, borba s neimaštinom i rastavljeni roditelji povezivali su dvije sestre. Alison je u jednom intervjuu priznala da je bila prostitutka dugo godina te da je zaražena HIV-om. Izjavila je i da je na ulici radila jer njihova majka Patricia nije mogla zaraditi za hranu i stan te je dodala kako je novcem od prostitucije pomogla Mariah izgraditi karijeru.

No ovisnost o drogama otjerala je Mariah od sestre te je pjevačica ‘94. godine uz pomoć majke pokušala Alison oduzeti skrbništvo nas njezinim sinom Michaelom. U međuvremenu se Mariah posvadila i s majkom.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS