Opet će biti moja

Bivši supružnici će se opet vjenčati?

showbuzz DNEVNIK.hr

Iako su se prije devet mjeseci razveli, ponovno zaljubljeni Cheryl Cole i njen bivši suprug Ashley Cole već razmišljaju o tome da se opet vjenčaju.

Nogometaš britanskog Chelseja otkrio je suigračima da je uvjeren kako će mu lijepa pjevačica opet biti žena jer je brak ono što oboje žele. 'Nikad nisu bili sretniji. Shvatili su da ne mogu živjeti jedno bez drugog. Ashley je obećao Cheryl da je više nikad neće prevariti', rekao je izvor blizak paru koji je ljubav potvrdio na 28. rođendanu pjevačice, koji je proslavila prošli petak u Londonu.

Pred prijateljima i obitelji razmjenjivali su poljupce, a noć su proveli u hotelskom apartmanu. Da ovoga puta misle ozbiljno, potvrđuje i njihova želja da što prije dobiju dijete.

Ali Ashley Cole ima jedan uvjet. Njena mama ne smije živjeti s njima. Smatra kako je Cherylina mama Joan djelomično kriva za njihov razvod jer je se voljela petljati u odnos supružnika i stalno im je držala svijeću.

Prijatelji para kažu kako je ovo zapravo veliki test za Cheryl kojoj je majka bila i rame za plakanje kad je brak s nogometašem bio gotov i teško će joj moći objasniti da je bivši zet ne želi pod svojim krovom. (Agencija VLM)

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS