Primila lijepe vijesti

Angelina Jolie potpuno šokirana!

showbuzz DNEVNIK.hr

Glumicu Angelinu Jolie šokirala je nominacija za Zlatni globus za film 'In the Land of Blood and Honey' koju ni najmanje nije očekivala.

'Uključila sam mobitel i vidjela mail. Zaista nisam to očekivala. Bila sam dovoljno sretna što sam uopće snimila film kakav sam željela i našla distributera ', izjavila je glumica za The Hollywood Reporter.

Redateljski prvijenac Angeline Jolie 'U zemlji krvi i meda' nominiran je za Zlatni globus u kategoriji najbolji strani film. Angelina je priznala kako ju je nominacija šokirala, a lijepu vijest doznala je na putu zubaru s djecom.

Ratna drama prati ljubav između srpskog vojnika i Muslimanke za vrijeme rata u Bosni i Hercegovini. Snimana je dvaput, jednom na engleskom i jednom na materinskim jezicima glumaca, hrvatskom, srpskom i bosanskom.

Osim hollywoodsku ljepoticu, nominacija za Zlatni globus iznenadila je i Madonnu, čije je izlete u redateljske vode struka redovito dočekivala na nož. No, čini se da je kraljica popa napokon naučila nešto o stvaranju filmova.

Njezin film 'W. E.', koji početkom veljače stiže u američka kina, nominiran je u čak dvije kategorije: najbolja pjesma za baladu 'Masterpiece' koju također potpisuje Madonna te najbolja glazba kompozitora, a nagrada se smiješi Abelu Korzeniowskom.

U Los Angelesu će se 15. siječnja održati 69. dodjela Zlatnih globusa, a vodit će je britanski komičar Ricky Gervais.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS