Hitnu pomoć pozvao tjelohranitelj

Novi detalji istrage: Amy nije umrla od predoziranja?

showbuzz DNEVNIK.hr

Glasnogovornik Amy Winehouse otkrio je da je 27-godišnja pjevačica umrla sama u svom krevetu. Njezin tjelohranitelj pokušao ju je probuditi, a čim je shvatio da ne diše pozvao je hitnu pomoć.

Policija koja istražuje smrt Amy Wihehouse priopćila je kako u kući nisu pronađeni tragovi droga. Pjevačicu je večer prije smrti pregledao tim liječnika.
Novi detalji policijske istrage pokazuju da je Amy bila mrtva nekoliko sati prije poziva upućenog Hitnoj pomoći. Amy je posljednji put razgovarala sa svojim osiguranjem u 10 sati ujutro u subotu, a šest sati nakon toga pronađena je mrtva. Liječnici Hitne pomoći kažu kako je pjevačica, u trenutku njihova dolaska, bila mrtva već nekoliko sati.
Policija na u kući nije pronašla drogu, ali je doznala da je Amy u petak navečer pojetio tim liječnika iz obližnje klinike koji ju je detaljno pregledao i rekao da je sve u redu.

'Amyno zdravlje je bilo ozbiljno narušeno i često je odlazila na preglede', piše The Sun. 'Višegodišnja konzumacija narkotika i alkohola oštetila joj je zdravlje te je bolovala od emfizema pluća. No liječnik je tu večer bio zadovoljan njenim zdravstvenim stanjem', tvrdi izvor za The Sun.

Amyna obitelj tvrdi kako je potpuno besmisleno to što mediji pišu – da je umrla od koktela droga.

Umrla sama u krevetu

'Amy je bila u spavaćoj sobi. Rekla je da želi spavati. Kad ju je tjelohranitelj došao probuditi vidio je da ne diše. Odmah je pozvao hitnu pomoć. Bio je u šoku. U ovom stadiju nitko ne zna zbog čega je umrla. Samo znamo da je umrla sama u krevetu', izjavio je za TMZ Amyn prijatelj Chris Goodman.

U zajedničkoj izjavi, Amyini roditelji Mitch i Janis te stariji brat Alex rekli su da su shrvani zbog njezina gubitka.

'Njezin odlazak ostavit će ogromnu rupu u našim životima. Zajedno je se prisjećamo i cijenili bismo malo privatnosti u ovim groznim okolnostima', izjavila je obitelj Winehouse. Obitelj u skladu sa svojim židovskim običajima želi Amy već danas pokopati. Sve je već spremno za pokop. No, još uvijek se čekaju rezultati obdukcije.

Blake se onesvijestio u zatvoru

Nakon što je doznao za Amynu smrt njezin bivši suprug Blake  Fielder-Civil se onesvijestio, pišu britanski mediji.

Fielder-Civil i Amy su bili u braku od 2007. do 2009. godine, a Blake je za njenu smrt saznao u zatvoru gdje služi kaznu za krađu i upotrebu vatrenog oružja.

'I više sam nego neutješan...suze mi se ne suše', kazao je Fielder-Civil tabloidu The Sun.

'Nikada nikoga neću voljeti kao što sam volio nju. Svatko tko me poznaje i tko je poznavao Amy zna koliko je bila duboka naša ljubava. Ne mogu vjerovati da je mrtva!', kazao je Fielder-Civil.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS