Premijera 'Noćnih brodova'

70-godišnji tinejdžeri osvajaju kino dvorane!

showbuzz DNEVNIK.hr

Znate li da je zaljubljenost u 70-im ili 80-im godinama života - jednako uzbudljiva.

Film Igora Mirkovića 'Noćni brodovi' večeras je premijerno prikazan u Zagrebu, a pokazuje nam kako ljubav može biti lijepa i u trećoj životnoj dobi. Ljubav još jednom dokazuje da granice ne postoje, pa tako ni one dobne. Helena i Jakov, odnosno Ana Karić i Radko Polič, večeras su publiku oduševili svojom filmskom ljubavnom pričom. U trećoj životnoj dobi, i ne samo na filmu, ljubav je ista kao i u mladosti, tvrde.

'Pa ja se zaljubila filmski, ne privatno... ali osjećaj je isti, kao da imam 16, a ne ove godine koje imam', kaže glavna glumica Ana Karić.

'Ljubav ne bira godina, ona je uvijek cista i fantastična u kojim god godinama bio', smatra glavni glumac Radko Polič.
Ovo je prvi dugometražni igrani film Igora Mirkovića. Redateljski lav, koji je sve osvojio dokumentarnim žanrom, ovaj je put i prije prikazivanja naišao na pohvale za priču o ljubavi koja počinje na mjestu gdje život završava.

>> Filmski prvijenac Igora Mirkovića stiže u kina!

'Ono sto ja znam - ovo je film rađen za publiku, da se gleda u kinima i da dopre do srca i emocija najobičnijeg gledatelja', kaže redatelj Igor Mirković.

Sedamdesetogodišnji tinejdžeri - tako bi se mogle opisati uloge Ane i Radka. Film je to kakav još niste gledali - tvrde oni koji su ga stvarali. Ana i Radko pak ovaj film smatraju ulogom života.
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS