Osebujna Maja!

Svjetski uspješna sociologinja koja mrzi isprike i obožava šljokice stiže u Beograd!

Maja Jovanović - 1 PR 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Svjetski uspješna sociologinja koja mrzi isprike i obožava šljokice stiže u Beograd, upoznajte profesoricu Maju.

Svjetski priznata TEDx govornica Maja Jovanović, poznata kao profesorica Maja, biće jedna od govornica na prvoj Forbes Adria konferenciji u Beogradu ovog septembra. Poznata po svom stavu protiv izvinjenja, Maja neumorno radi sa ženama širom svijeta, pomažući im da unaprijede svoje komunikacijske vještine i izgrade samopouzdanje.

Maja je doktorirala sociologiju i predavala na Sveučilištu u Ontariju, ali je tek 2014. godine pronašla svoju pravu strast nakon pohađanja jedne akademske konferencije. Tada je primijetila kako žene na vrhuncu karijere često umanjuju svoja dostignuća i izvinjavaju se. Ovaj trenutak preokreta inspiracija ju je da 2015. godine napiše knjigu "Hej dame, prestanite da se izvinjavate... i druge karijerne greške koje žene prave". a članak TED IDEAS-a o njenom govoru bio je najčitaniji te godine.

Maja živi u Kanadi sa suprugom i ćerkom, dok njeni roditelji, poreklom iz Srbije, žive samo pet minuta od nje. "Bilo je to nešto srpsko u meni, ili zato što sam Lav u horoskopu, sve mi je nekako malo ekstra", kaže Maja. "Moj lični stil i moja pojava na sceni uvijek su upečatljivi. Prijatelji me opisuju kao znak uzvika, i u tome ima dosta istine".

Priznaje da svaki dan nosi šljokice jer s njima ne možete biti loše raspoloženi. Ikona stila za nju je Liberace.

Maja trenutno drži predavanja i radionice diljem svijeta, pokrivajući teme samopouzdanja, komunikacije i načina razmišljanja. Posljednjih pet godina vodi globalnu studiju o samopouzdanju i komunikacijskim sposobnostima žena, istražujući faktore koji utječu na njihovo samopouzdanje, upotrebu izvinjenja i kako se nosi sa pohvalama, uspjehom i neuspjehom.

Očekujemo da će njen doprinos na konferenciji biti iznimno inspiriran i koristan za sve prisutne. Iskoristite Early Bird ponudu i kupite karte po nižim cenama na tickets.rs

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS