Sjajna glumačka ekipa

Prvi regionalni stand up film, romantičnu komediju "Nešto slatko" ne propustite u kinima diljem Hrvatske

Film Nešto slatko - 1 PR 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Romantična komedija "Nešto slatko" u domaćim kinima igra od 30. ožujka.

Prvi regionalni stand up film "Nešto slatko" u režiji jednog od najistaknutijih slovenskih stand-up komičara Tina Vodopiveca romantična je komedija koja je nastala kao slovensko-hrvatsko-makedonska koprodukcija koja 30. ožujka stiže u kina diljem Hrvatske.

Film prati organizatoricu evenata Kaju (Jelena Jovanova Perić), koja se nađe u velikoj nevolji kada Ace Majstorovski (Saško Kocev), svjetski poznati marketinški guru, propusti let za bitnu konferenciju u Ljubljani. Kaja igrom slučaja u hotelu pronalazi Acinog dvojnika.

U glavnim ulogama nastupaju Saško Kocev i Jelena Jovanova Perić, a u ostalim Ula Furlan, Tina Gorenjak, Niko Škrlec, Luka Korenčič, Oriana Girotto, Ana Ribič, Ranko Babić, Saša Đukić i mnogi drugi glumci i stand up komičari. Hrvatski koproducent je Ivan Katić (Kaos produkcija).

Saško Kocev je višestruko nagrađivani makedonski glumac i stand up komičar, koji je doživio veliki uspjeh na Sundance film festivalu zbog svoje uloge u filmu Sticker. Jelena Jovanova Perić na filmskom je platnu debitirala u filmu "Kao da me nema", koji je bio irski kandidat za 84. dodjelu Oscara, a 2010. je glumila u "U zemlji krvi i meda", redateljskom debiju Angeline Jolie nominiranom za najbolji strani film na 69. dodjelama Zlatnog globusa. Također je glumila u hrvatskoj seriji "Tajne".

Glazbu za film skladao je poznati skladatelj klasične glazbe Leon Firšt, a na soundtracku se nalazi i popularna slovenska pop grupa Joker Out.

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Bivša misica iznenada preminula na imanju slavnog nogometaša, tragičnu vijest potvrdila je njezina prijateljica

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Nekad i sad Sjećate se Slađe? Ovako je izgledala prije 16 godina, ali od tog imidža nije ostalo ništa pa danas izgleda sasvim drugačije!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS