Ovo vrijedi pogledati!

Vince Vaughn u ulozi u kakvoj ga još nismo gledali: Ljubitelji krimi žanra, ''Zločesti majmun'' serija je za vas!

Film ''Zločesti majmun'' - 3 Profimedia 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Kvalitetna krimi-serija ''Zločesti majmun'' sve je što trebate pogledati ovog ljeta, sarkastičan i šarmantan Vince Vaughn pun je pogodak u novoj ulozi.

Apple TV+ je u zadnje dvije godine izašao sa dosta dobrim TV sadržajem koji parira velikim hollywoodskim produkcijama, a slično je i sa novom dramskom serijom naziva Zločesti majmun. Radnja je smještena između Floride i Bahama, a ponovno imamo priliku gledati simpatičnog Vinca Vaughna u glavnoj ulozi.

Zločesti majmun je zapravo adaptacija krimi-satiričnog romana američkog pisca Carla Hiaasena iz 2013. godine, a kreator Bill Lawrence je imao težak posao preslikati roman za TV format. Lawrence je zajedno sa ostatkom kreativnog tima napravio kvalitetnu seriju čije su prve dvije epizode izašle krajem prošlog tjedna. U prve dvije epizode veoma dobro upoznajemo glavnog lika Andrewa Yancya, atipičnog detektiva kojem jedna pronađena ruka u moru mijenja tijek poslovnog, i privatnog života. Yancy je uvučen u svijet pohlepe i korupcije, ali naravno u isto vrijeme se odvija i romantična drama u kojoj je također glavni akter. Za sada, narativno je serija poprilično jasna, te odmah u startu možete zaključiti da je adaptacija romana jer imamo naratora koji nas vodi kroz priču. Likovi su također poprilično jasni, te već u startu možete vidjeti kako je glumačka postava odabrana odlično obzirom na kemiju između svih likova koja je zaista prirodna. Posebno me razveselilo to što gledam Vince Vaughna u ulozi koja nije tipična za njega obzirom na žanr, dok su u isto vrijeme kreatori prigrlili njegov autentični sarkazam i u ovoj seriji. Obzirom da su izašle samo dvije epizode ne mogu detaljno komentirati u kojem smjeru će ići priča, ali sa sigurnošću vam mogu reći da je Zločesti majmun kvalitetna serija, i da, zaista u seriji igra i mali majmun.

Još jedna činjenica koja je osvježenje u žanru krimi-drame, jeste da poprilično brzo dobijemo odgovore na neka pitanja bez da gledamo mnoštvo zapleta, a nemamo pojma što gledamo. Tempo serije je u prve dvije epizode dosta dinamičan, što doprinosi gunguli radnje i karakteru glavnog lika. Zločesti majmun je serija koja će vas privući svojom intrigantnom glavnom pričom, odličnom glumačkom postavom, kao i šarmantnim glavnim glumcem kojeg smo do sada najviše imali priliku gledati u prosječnim komedijama. Vince Vaughn je kao detektiv Andrew Yancy zabavan, atipičan, i dosljedan svojem prirodnom karakteru sarkastičnog čovjeka koji uvijek ima nešto za reći.

Zločesti majmun je još jedna ljetna TV serija za koju sam sigurna da će vas zaintrigirati. Ako ste ljubitelji krimi žanra, onda je ovo pun pogodak za vas, ali čak i ako niste, kvalitetnom TV sadržaju uvijek treba dati šansu.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS