Sjećate se njega?

Zaludio je obožavateljice u seriji Nove TV, a sada ga gledamo u skroz drugačijem izdanju, oko jedne stvari i dalje je tajanstven!

Marko Todorović - 4 Marko Todorović/Instagram 1/16 >> Pogledaj i ovo +5 Galerija

Marko Todorović dio je glumačke postave kazališne predstave "Tramvaj zvan čežnja" o kojoj smo s njim razgovarali, a prisjetio se i svoje uloge u seriji Nove TV "Drugo ime ljubavi".

Crnogorski glumac Marko Todorović osvojio je gledatelje, a naročito gledateljice u hit-seriji Nove TV "Drugo ime ljubavi" nakon čijeg ga prikazivanja nismo imali prilike često vidjeti, no ovih je dana boravio u Hrvatskoj i za to je imao jako dobar razlog. 

Naime, Marko je dio glumačke postave predstave "Tramvaj zvan čežnja" Beogradskog dramskog pozorišta i BELEF festivala i redateljice Lenke Udovički, a s njim smo uoči premijere predstave razgovarali na Brijunima.

"Obzirom da znamo kakvi komadi i kakvi su glumci igrali pred brijunskom i općenito hrvatskom publikom, vjerujem da je publika koja nas čeka vrlo obrazovana i vrlo objektivna, nije pristrana nego je prava publika. Pretpostavljam da je stroga, ali u pozitivnom smislu. Na pretpremijeri je publika bila predivna, pratila je s velikom pažnjom od početka do kraja komad koji nije jednostavan, tako da baš su nam dali vjetar u leđa", otkrio nam je Marko.

Marku je ovo prva suradnja s redateljicom Lenkom Udovički i ne krije koliko mu je bilo drago kada je dobio ulogu Harolda Mitcha Mitchella.

"Naravno da mi je bilo drago, baš sam želio surađivati s Lenkom. Ona je već jednom radila u našem pozorištu "Ružne, prljave, zle", a zbog impresija kolega o suradnji s njom, stvarno sam imao tu želju. I eto, to se dogodilo i bio sam presretan što sam dobio ulogu Mitcha zato što je ovo jedan od najvećih kazališnih komada i Karl Malden iliti Mladen Sekulović je dobio Oscara za ovu ulogu u filmu. Tako da je tu postojala i odgovornost, i radost i svega. Ali stvarno moram reći da je s Lenkom bilo predivno, predivno! Mnoštvo pozitivne energije i radosti, blagosti da se dođe na probu, da se pokuša, da se pogriješi", otkrio nam je Marko.

A prisjetio se i svoje uloge Luke Krpana u seriji "Drugo ime ljubavi" i razdoblja snimanja u Hrvatskoj.

"Od tada se nije ništa puno promijenilo, sve je to dio mog posla. Naravno, uz tu seriju je moja popularnost porasla, ali nije to nešto za čime ja žudim i jurim. Čujem se s ekipom, s Momčilom Otaševićem sam prijatelj od ranije, s Vladimirom Posavcem, čujem se i s ostalima kada stignem. Malo smo raštrkani svatko na svoju stranu, ali kad god se sretnemo, sve se nastavlja gdje je stalo", kaže Marko.

Pred Markom je blistava glumačka karijera, a pitali smo ga i s kime bi volio surađivati od holivudskih zvijezda i tko mu je uzor.

"Volim Tarantina jako, jednostavno njegov humor, tragičnost, sve mi se sviđa kada je on u pitanju i njegov stil. Volio bih igrati kod njega, iako je rekao da više neće režirati. A što se tiče glumaca, toliko je velikih glumaca i tamo i na našim prostorima, teško mi je odlučiti. A s naših prostora nemam konkretnog uzora. Postoji mnogo ljudi s kojima sam radio i s kojima bih tek volio raditi, koje izuzetno cijenim, učim od njih i uz koje sam odrastao gledajući predstave, filmove i serije. Nekoliko puta mi se dogodilo da stanem na scenu s njima, da dijelim kadar s njima, a to je posebno iskustvo. Ne bih nikog izdvajao", zaključio je.

Obzirom na to da mu popularnost raste iz dana u dan, brojne obožavateljice pitaju se je li njegovo srce već osvojeno, no Marko je po tom pitanju poprilično tajanstven.

"Ne bih o tome, volim držati privatni život odvojen od profesionalnog i volio bih da tako ostane", rekao nam je Marko za kraj.

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Zanimljivosti Ovo su ljepotice koje je Leonardo DiCaprio ljubio tijekom godina, sve ih veže jedan zanimljivi detalj

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Zanimljivosti Ibrahimović je ludo zaljubljen u 11 godina stariju manekenku i nakon više od dva desetljeća, a ona ni po čemu nije tipična žena nogometaša!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS