uživali zajedno!

Slavna šestorka iz "Prijatelja" iznenadila ponovnim okupljanjem nakon posebne epizode, evo koji je razlog tome

showbuzz DNEVNIK.hr

Glumci iz kultne serije "Prijatelji" gostovali su u emisiji Jamesa Cordena te su se osvrnuli na snimanje posebne epizode koja im je svima izmamila sjećanja.

Jennifer Aniston, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matt LeBlanc i Matthew Perry prije nekoliko su dana oduševili obožavatelje diljem svijeta posebnom epizodom legendarnih "Prijatelja" o kojoj se još uvijek priča. Ovoga je tjedna slavna šestorka gostovala u emisiji Jamesa Cordena, krenuli su u vožnju Warnerovim studijem te su se osvrnuli na to kako im je bilo ponovno se okupiti nakon svih tih godina.

"Mislim da nitko od nas nije očekivao da će nas okupljanje toliko dirnuti", rekla je Jennifer Aniston. "Zaista je bilo značajno i emotivno ponovno se pojaviti na istom setu. Bilo je predivno što smo svi bili u istoj prostoriji", komentirao je David Schwimmer.

Upravo James Corden bio je voditelj posebne epizode u kojoj su se osim originalne postave "Prijatelja" pojavila i brojna druga slavna lica. Pridružili su im se neki slavni obožavatelji poput Lady Gage, Mindy Kaling i Davida Beckhama, a pojavili su se i neki glumci koji su gostovali u seriji kao što su Tom Sellcek, Reese Witherspoon i Maggie Wheeler.

Mnogi će zasigurno ponajviše pamtiti priznanje Davida Schwimmera da je i u stvarnom životu bio zaljubljen u Jennifer Aniston, baš kao što su to bili njihovi likovi Ross i Rachel.

"U prvoj sezoni bio sam jako zaljubljen u Jen. Ali bilo je to poput dva broda koji se neprestano mimoilaze jer je netko uvijek bio u vezi. I nikada nismo prešli tu granicu", izjavio je David.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS