Uspješna i u pandemiji

Dugo priželjkivani povratak omiljene superjunakinje mnoge je razočarao, ali je ostvario neočekivani uspjeh

Gal Gadot (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

"Wonder Woman 1984" zarado je više od ijednog drugog filma od pojave pandemije koronavirusa, no nije osvojio publiku.

Nastavak jednog od najuspješnijih filmova iz 2017. godine, "Wonder Woman" s Gal Gadot u naslovnoj ulozi, nakon brojnih odgađanja zbog pandemije koronavirusa, konačno je dočekao svjetlo dana.

"Wonder Woman 1984" premijerno je emitiran 25. prosinca ne streaming servisu HBO Max, a istog dana je stigao i u 2151 američko kino.

Film je u novogodišnjem tjednu uspio zaraditi preko 118,5 milijuna dolara, a iako se radi o znatno manjoj cifri koju su blockbusteri zarađivali prije pandemije, ostvario je veću zaradu od ijednog drugog filma od pojave koronavirusa, piše Daily Mail.

Na film je potrošeno 200 milijuna dolara, a prije pandemije se očekivalo da će zaraditi do milijardu dolara. Kako prenosi Variety, većina prodanih karata kupljeno je u na veliko i organizirana su privatna gledanja u zakupljenim kinodvoranama.

No unatoč neočekivanoj gledanosti, film nije osvojio publiku i na društvenim medijima dobio je lavinu kritika gledatelja koje je nastavak razočarao u odnosu na prvi film.

Iz tvrtke WarnerMedia svejedno su već najavili i treći nastavak filma o popularnoj junakinji s istom glavnom glumicom i redateljicom Patty Jenkins, no još nisu otkrili kada započinje snimanje.

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS