Kraj sedmog supertalenta

Za njih nema stajanja: Pobjednici Supertalenta otkrili na što će potrošiti 200 000 kuna

Dio skupine Transform Crew - 3 DNEVNIK.hr

Plesna skupina Transform crew pobjednik je sedme sezone Supertalenta. Nakon slavlja u ponedjeljak, već su se u utorak primili posla i nastavili s probama.

Oduševljenje i sreća među 60-ak plesača koji su u ponedjeljak otplesali pobjednički ples nisu se skrivali. Letjeli su zagrljaji i poljupci, a pala je i pokoja suza.

Kažu, zvučalo im je nevjerojatno jer nisu bili svjesni svog uspjeha.

"To znanje da radimo nešto što volimo najviše na svijetu i s ljudima koje volimo je prekrasno. To te gura na sceni", rekla je Ivana Rončević, voditeljica plesne skupine.

S trenericom su se složile i članice skupine Barbara, Ema, Lucija i Petra: "Skupa smo jači, svi se dobro slažemo i svi dajemo sve od sebe na treninzima i to nas podiže."

Napravili su svoje viđenje mjuzikla "Fantom u Operi". Članovi žirija njihovim su plesom bili oduševljeni. Od Maje Šuput su, još u audicijskoj emisiji, dobili zlatni gumb.

"Kao da su mi djeca pobijedila. Zaista toliko sam sretna", rekla je Maja.

"Apsolutno zasluženo. Bili su savršeni, a meni je uvijek drago kada pobjede plesači", nadovezao se je Bilman na Maju.

No za njih nema stajanja. Od ranog jutra uvježbavaju nove pokrete. Educiraju djecu i mlade urbanim i klasičnim plesnim tehnikama. Treneri polaznike potiču, inspiriraju i motiviraju, kažu članice skupine.

Treneri su plesu posvećeni cijeli život. Sudjelovali su na brojnim domaćim i pet puta predstavljali Hrvatsku na svjetskim natjecanjima.

"Uvijek se trudimo pokazati da je plesna umjetnost u Hrvatskoj jaka, da je to stvarno posao s kojim se netko najnormalnije može baviti i da Hrvatska plesna scena ima svoje mjesto na svjetskoj", objasnila je trenerica Ivana.

Ona i Davor, kažu, nemaju radno vrijeme već žive od jutra do mraka s plesom.

Članovima Transform Crewa ovo je drugi put da su se našli u finalu Supertalenta. Dio osvojene nagrade od 200 tisuća kuna, kažu, potrošit će i na plesne edukacijske projekte za mlade.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS