Televisa Presenta

Zvijezde meksičkih sapunica: Otkrivamo gdje su danas

showbuzz DNEVNIK.hr

Iako mnogi tvrde da ih nikada nisu gledali, ipak znaju sve o Esmeraldi! A gdje su zvijezde danas?

Latinoameričke sapunice bile su pravi hit prije nego li su nastupile turske uspješnice, iako je danas njihova popularnost manja, mnogi se rado sjećaju omiljenih glumaca.

Zvijezda sapunica Gabrijela Spanic nije ostarila ni dana

Esmeralda

Slavna meksička glumica Leticia Calderon utjelovila je slavnu Esmeraldu, a danas ima 45 godina. Udala se, ima dva sina i vodi miran obiteljski život. Esmeralda je bila uloga njezinog života, a gledali smo je u još nekoliko meksičkih sapunica.

Prije par godina privukla je veliku pozornost javnosti kada je otvoreno pričala o tome kako je na vrhuncu karijere bila ovisna o kokainu, a iz pakla droge se izvukla tek kada joj je najbolja prijateljica umrla na rukama od prevelike doze.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Rosalinda

Meksička glumica i pjevačica Thalija proslavila se ulogom Rosalinde, a danas ima 43 godine – u što je teško povjerovati jer izgleda poput djevojčice. Strani mediji pisali su i kako je izvadila dva rebra kako bi imala što tanji struk, ona tvrdi da to nije istina. Glumica je već 12 godina u braku sa direktorom glazbene kuće 'Sony Music' Tommyjem Mottolom koji je inače i bivši suprug Mariah Carey.

Majka je sina i kćeri, bavi se pjevanjem, a magazin People ju je prije tri godine proglasio najljepšom glumicom s Latino područja.

Divlja ruža

Veronica Castro smatra se pionirkomsapunica, a danas ima 62 godine. Serijom 'Divlja ruža' započeo je i proboj latinoameričkih sapunica diljem svijeta. Nakon uspješne karijere u sapunicama, okrenula se prema reality televiziji. Udala se za glumca Manuela Valdeza, te ima dva sina.

Često se pojavljuje u meksičkim medijima koji je pak kritiziraju zbog pretjerivanja s  plastičnim operacijama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS