Bivša otkrila

'Zakasnio je na vlastito vjenčanje, bio u krevetu s drugom'

showbuzz DNEVNIK.hr

David Bowie svakako je jedna od najvećih zvijezda današnjice, no njegov povratak na scenu izgleda je najviše uznemirio njegovu bivšu ženu Angie Barnett.

Život rock zvijezde svakako je zanimljiv.

Uz toliko fizičkim promjena, David Bowie i danas je jedan od najintrigantnijih lica na svjetskoj sceni.

Iako je on danas u skladnom braku s predivnom 57-godišnjom manekenkom Iman , njegova bivša supruga Angie Barnett tvrdi kako oni žive u slobodnoj vezi te da se i danas zabavlja s muškarcima.

'Moj bivši muž voli se seksati u troje s muškarcima i ženama. Zbog njegove promiskuitetnosti zakasnili smo na vlastito vjenčanje', Angie je ispričala o Bowieju za The Sun.

Otkrila je kako je Bowie na dan vjenčanja zaveo nepoznatu ljepoticu u jednom klubu u Londonu. 'Zaveli smo je i proveli noć zajedno. Kad smo se probudili, vidjeli smo da kasnimo na ceremoniju', ispričala je Angie o klinču. Bivša manekenka i David vjenčali su se 1971., a rastali su se devet godina poslije.

>> Što kad bračni sklad poremeti celebrity par? Andrej Pejić u Bowievom spotu!

Iako je poručila kako smatra da se Bowie promijenio od tada, nije propustila nadodati kako je 70-tih bio ovisnik o kokainu.

I dok njegova bivša otkriva detalje iz prošlosti, on je nakon deset godina objavio novi album 'The Next Day'. Glazbenik i dalje ima puno toga reći, inspiracije mu izgleda ne manjka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS