Napao sestru

'Vrag je zaposjeo tvoj um. Sramotiš našu obitelj!'

showbuzz DNEVNIK.hr

Mlade zvijezde reality showa 'Breaking Amish', koji se emitira na TLC kanalu, smještene su daleko od svojih konzervativnih obitelji. No, jedan član im je ipak neplanirano upao u kuću i svoju sestru optužio kako ju je 'opsjeo vrag'!

U ekskluzivnom isječku nadolazeće epizode pripadnik amiške zajednice - Samuel, brat jedne od natjecateljica - Lizzie, upao je u kuću u kojoj žive sudionici showa te verbalno napao svoju sestru.

'Vidim da s Lizzie u društvu sjede neki muškarci. To je protivno zakonima Amiša', izjavio je. 'Živiš u kući s dva muškarca. Sramotiš našu obitelj', vikao je Samuel na djevojke.

Nakon toga je počao vikati na dečke i optuživati ih da spavaju s njegovom sestrom. A njoj je rekao: 'Vrag je zaposjeo tvoj um'.

>> 'Mnoge amiške žene imaju lijepo građena tijela' - Evo i dokaza!

Već smo ranije pisali o ovom reality showu te vam predstavili neke natjecatelje.

Riječ je o američkom reality showu koji se emitira od rujna 2012. godine te u kojem sudjeluje pet mladih Amiša koji su se preselili iz svojih zajednica u New York kako bi isprobali neki novi način života i suočili se s teškim izborom - vratiti se u svoju zajednicu ili ostati u New Yorku i riskirati izbacivanje iz zajednice.

Podsjećamo, Amiši do 16 godine života nisu izloženi životu izvan svoje zajednice. No, nakon toga im se dopušta da vide kako se živi u ostatku svijeta i da odluče žele li se vratiti ili ne.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS