Evo kako se otkrio

Uselio se na imanje slavne pjevačice, danima ga nisu primijetili sve dok...

showbuzz DNEVNIK.hr

Muškarac se uselio na imanje Jennifer Lopez, točnije u kućicu kraj bazena, pozdravljao susjede, išao u dućan, ali nitko nije znao da je uhoda!

John M. Dubis uhićen je nakon što je nekoliko dana proveo na imanju Jennifer Lopez u Hamptonsu. Valja istaknuti kako je tamo uspio provesti nekoliko dana jer nitko na imanju nije ni primijetio da spava u 'kućici' kraj bazena na luksuznom imanju.

>> Sean Combs odbio Američki idol čim je čuo da će tamo biti njegova bivša Jennifer Lopez

Tamošnja policija za TMZ je vijest potvrdila dodavši kako se to sve dogodilo početkom kolovoza te da je muškarac slobodno šetao imanjem kao i pred susjedima iako nitko nije znao tko je on.

Sve dok Dubis nije na svoj Facebook stavio fotku na kojoj se vidi kako je iz kuće slikao vilu u kojoj boravi Jennifer Lopez, neometano se šetao imanjem unatoč zaštitarima koji svakodnevno patroliraju imanjem.

Ipak, valja istaknuti kako Jennifer u to vrijeme nije bila kod kuće te je riječ o ogromnom imanju koje se proteže na nekoliko hektara zemlje pa i nije bilo toliko jednostavno primjetiti ga.

Naposljetku, Dubisa je policija 8. kolovoza uhitila zbog provale, uhođenja i kriminalnih radnji. Dokaz je, između ostalog i fotografija s Facebooka.

Dubis tvrdi da nije kriv, a sud mu je odredio jamčevinu od 100.000 dolara ako se želi braniti sa slobode. Sudac je još i naredio Dubisu da posjeti psihijatra. J. Lo je protiv njega već digla zabranu prilaska jer je zvao njezinu mamu ranije ove godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS