Svi nam se dive

Imamo privatnu snimku: Svjetski poznate face čestitaju Hrvatskoj na pobjedi, a najvatreniji je među njima jedan poznati DJ

Trevor Dahl (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Za Hrvatsku na Svjetskom nogometnom prvenstvu ne navija samo domaća publika.

Popularnog američkog DJ-a raspametila je sinoćnja pobjeda Hrvatske.

Da za Hrvatsku na Svjetskom nogometnom prvenstvu ne navija samo domaća publika, jasno je od početka, no činjenica da su naši dečki sinoć izborili finale raspametila je i one koji dosad nisu znali mnogo o nama.

Trevor Dahl (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Holivudske zvijezde poput repera Snoop Dogga, holivudskih glumaca Russella Crowea i Reese Witherspoon, komičarke Rosie O'Donnell i mnogih drugih danas redom čestitaju Hrvatskoj na velikoj pobjedi nad Englezima, a tom su se popisu priključili i neki svjetski poznati DJ-evi.

Ellie Goulding i Princ Harry (FOTO: Getty)

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Preciznije, radi se o mladom Trevoru Dahlu, članu popularne grupe Cheat Codes, koji je ove godine bio i gost popularne Ultre u Splitu, i koji je blago rečeno oduševljen pobjedom naših, u što se lako možete uvjeriti u videu koji je stigao u našu redakciju s Hvara.

Rosie O Donnell (Foto: Getty) Foto: Getty

U kratkom videu Trevor je objasnio: "Činjenica da je Hrvatska u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva je nevjerojatna. Moraš imati srca i ljubavi za tako nešto, da tako mala zemlja poput Hrvatske ide protiv najjačih na svijetu. Najbolji ste. Volim Hrvatsku", izgovorio je u jednom dahu te nekoliko puta poljubio grb na dresu naše reprezentacije koji je nosio.

"Srcedrapajuće, ali lijepo odigrano. Tako ponosna na naše dečke", napisala je i svjetski poznata pjevačica Ellie Goulding na Twitteru.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS